Hondenresort Le Woef

Uw hond zal blij zijn dat u op onze website bent beland. Hij kan immers uitzien naar een onvergetelijke periode bij ons thuis, terwijl zijn baasje geniet van een welverdiende vakantie.

Wij begrijpen als geen ander, dat u als hondenliefhebber een knoop in uw maag kunt hebben wanneer u uw huisdier onder moet brengen terwijl u gaat genieten van een lekkere vakantie buitenshuis. Dan is het goed te weten dat er, centraal gelegen in Nederland een honden resort is waar uw hond zijn of haar vakantie kan vieren.

Vakantie opvang in huiselijke sfeer

Veel honden ondervinden stress als ze uit hun vertrouwde omgeving zijn. Toch kan Hondenresort Le Woef een goed alternatief zijn tijdens uw afwezigheid. Honden die regelmatig met verandering te maken krijgen leren beter met veranderingen om te gaan. De meeste van onze vakantiehonden komen al geruime tijd logeren waardoor ze met meer vertrouwen een vakantie bij ons overbruggen.

In huiselijke sfeer met een boerderijachtige uitstraling ontvangen en verzorgen wij uw trouwe viervoeter.

boxopbank_web

If you want the best seat of the house…..Move the dog!

Hola, mi nombre es Zora!
Ik ben een kruising tussen een Podengo en Herder. Anderhalf jaar geleden ben ik als……… Lees meer >

Hallo, mijn naam is Penny.

Ik ben een Welsh Corgi Pembroke van 4 jaar, uit Leidschendam.
Wij Corgi’s vallen……… Lees meer >

Hoi daar, ik ben Joep!

Geboren en getogen in ’t Gooi en al sinds mijn pubertijd ga ik met Chabeli mee……Lees meer >

Hoi, mijn naam is Wolff.
Ik ben een Tibetaanse Mastiff van 3 jaar. Ik ben heel eigenwijs en trek daarom graag mijn eigen plan……. Lees meer >

Een onvergetelijke hondenvakantie op Hondenresort Le Woef

Wij bieden alle honden die minimaal 1 dag per week gebruik maken van onze dagopvang de mogelijkheid gebruik te maken van onze vakantieopvang. De honden kennen elkaar dan al en hebben zich bewezen in hun sociale omgang naar de andere honden op Le Woef.

Momenteel hebben wij op locatie van Le Woef voor dag- en vakantieopvang geen mogelijkheden meer voor opvang. Graag introduceren wij bij u ons concept van hondenopvang in huiselijke sfeer via gecontroleerde en gekwalificeerde hondenverzorgers via

www.hondenopvang.nl