chab_overons_webMijn naam is Chabeli Kotte – van de Bunt.

Samen met mijn man, Maurice Kotte en onze vijf honden, zijn wij het gezicht van Hondenresort Le Woef.

Vanaf mijn vroege jeugd ben ik al enorm gefascineerd door honden.
Dit is begonnen nadat mijn tante mij al op jonge leeftijd kennis liet maken met honden in het asiel.
Ondanks de impact die dit op mij had, zag ik dat je hierin een verschil kunt maken.
Eenmaal op eigen benen was de behoefte aan een vierpotige kameraad nog groter.
Aangekomen bij het asiel zat Mike, een 8 jaar oude Rottweiler, als het ware al op mij te wachten.

Het verdriet was groot toen bleek dat hij net voor mijn neus door een ander was gereserveerd. Toch wist ik dat wij voor elkaar bestemd waren.
Mijn gevoel werd bewaarheid, want Mike werd wederom terug naar het asiel gebracht. Ik kon mijn grote liefde toch nog mee naar huis nemen.
Mike werd de reden dat ik stopte met mijn toenmalige studie en mij ging storten op de opleiding gedragstherapie.

Opleiding gedragstherapie

Tijdens deze opleiding, heb ik mijn kennis op het gebied van honden enorm verrijkt.
Na jarenlang gewerkt te hebben bij een hondenuitlaatservice met kleinschalige hondenopvang werd het tijd voor een volgende fase in mijn leven.

Daarom voor mij een logische stap om deze passie om te zetten in mijn lang gekoesterde droom…… het oprichten van een hondenresort.
Na het creëren van deze magische plek, verlangt iedere viervoeter naar een hondenvakantie bij ons!

Met veel enthousiasme en liefde werken wij met onze vierpotige gasten.
Het is een genot om te zien hoe veel plezier ze onderling hebben. Genoeg reden voor u om even te informeren of er ook voor uw trouwe vriend nog een plekje beschikbaar is in ons hondenparadijs.

In de afgelopen periode is onze eigen roedel ook uitgebreid.
Naast de twee honden die wij uit Nederland hebben opgevangen, hebben zich inmiddels ook twee Roemeense viervoeters aangesloten bij de groep.
Deze honden zijn letterlijk van de hel in de hemel gekomen. Dit heeft ons op het idee gebracht om ons ook op het herplaatsen van kansarme honden te richten. Wij streven ernaar zoveel mogelijk honden een fijn ’tweede leven’  te geven!

chab_overons_webHondenopvang.nl

Wanneer wij op ons Hondenresort geen plekje meer hebben voor uw hond, dan kunnen wij u wellicht wel helpen, met huiselijke opvang, binnen ons netwerk van geselecteerde Hondenverzorgers.

Via hondenopvang.nl willen wij u graag begeleiden in het vinden van een gekwalificeerde liefdevolle hondenverzorger voor uw hond. Door gebruik te maken van het netwerk van Hondenopvang.nl, kiest u voor de beste Hondenverzorger en steunt tegelijkertijd kansarme honden in binnen- en buitenland. Hondenopvang is een non-profit initiatief en actief donateur van Stichting Le Woef.

Alle hondenverzorgers uit ons netwerk hebben wij zelf geselecteerd en hebben voldoende  kennis en ervaring. Wij zijn ervan overtuigd dat uw trouwe viervoeter bij hun in zeer goede handen is. Graag nodigen wij u uit om hierover meer te lezen op www.hondenopvang.nl

Stichting Le Woef:

Na de oprichting van het Hondenresort werd het tijd, om al het moois dat we konden betekenen voor de honden in Nederland, toe te passen op de kansarme honden in het buitenland. De grote problemen die deze landen ondervinden met straathonden resulteren vaak in een zeer slechte leefomgeving voor de honden zelf. Wij besloten ons te richten op Roemenië.   Hoe wij ons hiervoor inzetten, leest u hier; www.stichtinglewoef.nl

Chien de la Rue:

Wij realiseren ons, dat we niet alle kansarme honden in het buitenland kunnen redden. Toch zijn er zo veel leuke honden in Roemenië, dat wij het stigma van ‘de straathond’ om willen buigen naar iets heel positiefs. Wij hebben in de afgelopen jaren zoveel honden een tweede kans kunnen geven en gezinnen dolgelukkig mogen maken met vele super leuke, sociale en lieve honden, dat wij niet meer spreken van een ‘straathond’, maar van een ‘Chien de la Rue‘.

WoofConnect

WoofConnect is de nieuwe manier van (gratis) hondenopvang. Download de app en meld u net als vele andere hondenbezitters aan op het grootste hondenopvang netwerk van Nederland. Vind een match met hondeneigenaren met hetzelfde hondenras of een vergelijkbare kruising en vind een gratis liefdevolle vakantieopvang voor uw hond in een huiselijke sfeer.

Download WoofConnect in de Apple app store of Google Play store. Lees meer informatie op de WoofConnect website.